Contact

Thuis in Huis en Tuin
Vurenboomweg 6a
3882 LH Putten

06 20 93 39 34
info@thuisinhuisentuin.nl

KvK-nummer: 80248217
BTW-nummer: NL861603655B01

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in voor vragen of een vrijblijvende offerte. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

“Thuis in Huis en Tuin is een jong bedrijf die met veel enthousiasme en met een grote mate van deskundigheid onze tuin heeft gerenoveerd. Onze wens: een tuin met weinig onderhoud maar ook met een bloeiend geheel waar wij gedurende de seizoenen plezier aan konden beleven. In nauw overleg met elkaar heeft dit geresulteerd in een idee waar we zeer content mee zijn. Wij kunnen deze jonge ondernemer van harte aanbevelen.”

“De tuin is geweldig geworden. Onze wensen heel mooi omgezet, een super resultaat. Fijne samenwerking en goede service.”

Begin 2019 heeft Elian onze tuin grondig gerenoveerd. Voor is de bestrating opnieuw gelegd. Achter nieuwe bestrating een grote pergola nieuwe schuttingen en nieuwe beplanting. Er werden tijdens het gehele project duidelijke afspraken gemaakt over kosten en uitvoering. Hij kwam met goede ideeën en tips, maar er was ook volop ruimte voor eigen inbreng. Het eindresultaat was helemaal waar we op gehoopt hadden. Zeer tevreden en als er weer een klus in onze tuin is gaan we hem zeker weer vragen.