Interieur2018-10-26T09:36:41+00:00

Interieur

Advies, ontwerp en styling.

Een nieuw huis gekocht maar weet je niet goed hoe je de juiste sfeer creëert? Woon je samen maar heb je een totaal verschillende stijl? Of ben je gewoon toe aan een frisse wind door je interieur?

Interieuradvies is er in onwijs veel soorten en maten. Van praktische tips of het re-stylen van je woning tot een compleet nieuw interieurontwerp.

We bespreken je wensen, bekijken de situatie en gaan samen op zoek naar het interieur dat goed bij je past. Niets is fijner dan een huis dat zo is ingericht dat het voor iedereen heerlijk is om in te wonen.

Alles is mogelijk

Je kunt ons interieurplan zelf uitvoeren of uitbesteden. Net wat je voorkeur heeft!

Naast standaard pakketten bieden we ook advies op maat.

Kleuradvies

De kracht van kleur.

Iedere kleur heeft andere eigenschappen, maken een ander gevoel los en creëren een andere sfeer in je huis. Het combineren van kleuren zorgt voor een levendig interieur. Daarnaast kan kleur je kamer groter, intiemer of lichter maken. Warme kleuren zorgen voor een intiem gevoel terwijl koude en kleurrijke tinten juist een frisse en levendige indruk creëren.

Wil je graag een nieuw interieur? Dan is het slim om bij de basis te beginnen. We maken een moodboard met kleuren als basis voor de keuze van nieuwe meubels, verlichting en accessoires. Wil je de kleurstelling in je huidige interieur aanpassen? Ook dat kan! In dat geval passen we het kleurenplan aan op de meubels die je al hebt.

Lichtplan

Hulp bij het kiezen van de juiste verlichting.

Goede verlichting is een van de belangrijkste onderdelen van je interieur. Het bepaalt de sfeer in je huis en heeft een grote invloed op kleuren. Daarnaast kun je met licht een ruimte optisch laten veranderen. De juiste verlichting kan een ruimte bijvoorbeeld breder of juist hoger laten lijken.

De juiste balans tussen basis, sfeer en functionele verlichting zorgt voor harmonie in huis. Het is goed om te bedenken waar de ruimte voor wordt gebruikt. Is het een plek om te ontspannen, werken of te koken? Welke sfeer moet de ruimte uitstralen? Wie maakt er gebruik van de ruimte? Iedere activiteit vraagt om een ander soort licht.

Aan de hand van dit soort vragen stellen wij een lichtplan op. Een goed plan haalt het beste uit je interieur en tilt iedere ruimte naar een hoger niveau. Mocht je dit lichtplan voor een eventuele (ver)bouw maken, zorgen we voor aansluitpunten op de juiste plaatsen.

Wil je je woonkamer anders indelen? Meer kleur toevoegen aan je interieur? Of mis je gewoonweg sfeer en warmte in je huis? Met een interieuradvies krijg je antwoord op al je woon- en interieurvragen. We geven praktische adviezen en tips zodat je zelf aan de slag kunt!

Het laten maken van een interieurontwerp kan voor iedere gewenste ruimte. Aan de hand van gesprekken geven wij vorm aan je ideeën en wensen en vertalen deze in unieke oplossingen. We maken een indelings- en verlichtingsplan voor de ruimte en geven daarnaast advies voor kleuren, materialen en meubels. Wil je de uitvoering laten uitbesteden? Geen probleem, wij kunnen alles voor je regelen.

Tijd voor een frisse wind door je interieur, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je hulp nodig voor de verkoop van je woning? Interieurstyling biedt vaak de oplossing. Met ons gevoel voor trends, kleuren en materialen brengen we je interieur tot leven. We zorgen voor niet alleen voor sfeer, maar creëren eenheid en maken je interieur leefbaar en persoonlijk.

Interieuradvies

Interieurontwerp

Tijd voor een frisse wind door je interieur, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je hulp nodig voor de verkoop van je woning? Interieurstyling biedt vaak de oplossing. Met ons gevoel voor trends, kleuren en materialen brengen we je interieur tot leven. We zorgen voor niet alleen voor sfeer, maar creëren eenheid en maken je interieur leefbaar en persoonlijk. Het is ons doel om jou te inspireren en al je zintuigen te prikkelen. Het belangrijkste voor ons is dat je je uiteindelijk thuis voelt en kunt genieten van je nieuwe omgeving.

Pakketten

Advies, ontwerp en styling.

 • AdviesInterieuradvies pakket 

  • moodboard
  • advies voor bijvoorbeeld kleur of meubilair
  • eventueel een lichtplan of indelingsplan
  • plan van aanpak met tips voor de uitvoering
 • Compleet adviesInterieurontwerp pakket 

  • verschillende moodboards
  • advies voor onder andere meubilair, kleuren, styling & accessoires
  • verlichtingsplan
  • plattegrond en meubel-/indelingsplan in 2d
  • twee interieurontwerpen in 3d
  • plan van aanpak met tips voor de uitvoering
 • Intakegesprek | Afspraak om kennis te maken, de woning/pand te bekijken en je wensen te inventariseren. Op basis van het gesprek werken we het advies / ontwerp uit.

 • Kilometervergoeding | Voor afstanden groter dan 10 kilometer van Thuis in Huis en Tuin brengen wij €0,19 per km in rekening.

Pakket uitbreiden?

De onderstaande opties maken je pakket nóg completer.

Iemand verrassen?

Geef een interieuradvies aan huis cadeau!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.