Over ons2018-08-10T07:41:49+00:00
Elian Mijnten Thuis in Huis en Tuin

Welkom!

Mijn naam is Elian Mijnten.

In 2015 ben ik begonnen met het aanleggen en onderhouden van daken, tuinen en vijvers. Inmiddels bestaat Thuis in Huis en Tuin al drie jaar en zijn het bedrijf en de werkzaamheden behoorlijk uitgebreid. Het is mijn passie om binnen en buiten met elkaar te verbinden zodat je altijd en overal kunt genieten.

Iedere klus is uniek waardoor ik altijd weer uitgedaagd word om nieuwe ideeën en creatieve oplossingen te bedenken. Het belangrijkste voor mij is om jou als klant te leren kennen. Welke wensen zijn er, wat vind je mooi of juist niet en welke dingen zijn belangrijk voor je. Maatwerk leveren dus, iets waar ik dagelijks met heel veel plezier aan werk!

Even voorstellen

Sinds januari 2018 werkt Marjella Mijnten als freelancer bij Thuis in Huis en Tuin.

Ze studeerde Allround Styling & Design aan Academie Artemis in Amsterdam en werkte als Interior Designer voor IKEA. Inmiddels jaagt ze haar dromen na met haar eigen bedrijf ‘Livaun’.

Hey!

Ik ben Marjella Mijnten.

Passie voor interieur en wonen heb ik al van jongs af aan. Na mijn studie heb ik gewerkt als Interior Designer voor IKEA. Daar begon langzaam het idee van een eigen onderneming. Inmiddels werk ik als freelancer vanuit mijn eigen bedrijf Livaun.

Binnen Thuis in Huis en Tuin richt ik me niet alleen op huis, maar ook op tuin. Ik wil laten zien dat een interieur niet alleen mooi, maar tegelijkertijd ook praktisch en betaalbaar kan zijn. Voor mij is ‘thuis’ het mooiste plekje op de wereld. Ik ben een echte reiziger maar er is en blijft niets fijner dan thuiskomen. De plek waar je samen met geliefden mooie herinneringen maakt, waar je jezelf kunt zijn, tot rust kunt komen en iedere dag weer denkt; wat woon ik toch fijn!