Interieur

Advies, ontwerp en styling.

Tijd voor vernieuwing in je interieur, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of heb je hulp nodig voor de verkoop van je woning? Met mijn gevoel voor trends, kleuren en materialen breng ik je interieur helemaal tot leven.

Ik geef interieuradvies, kan je woning stylen of een compleet ontwerp realiseren. Mij verdiepen in de bewoners is in alle gevallen de basis. Ik streef naar een interieur dat ‘eigen en vertrouwd’ voelt. Ik zorg niet alleen voor sfeer, maar creëer eenheid en praktische oplossingen. Het is mijn doel om jou te inspireren en al je zintuigen te prikkelen, zodat je het vertrouwen krijgt om ook zelf aan de slag te gaan!

Tijdens mijn studie Bachelor Allround Styling op Academie Artemis in Amsterdam heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Ik vind het een uitdaging om oud en nieuw met elkaar te mixen. Niet alleen omdat het voor een uniek interieur zorgt, maar ook omdat ik bewust om wil gaan met materialen en de wereld om ons heen.

Meer over Livaun en interieur

Binnen en buiten

Voor optimaal wonen.

Wil je meer tijd doorbrengen in je tuin of op je dakterras? Laat mij je helpen de juiste balans te vinden tussen binnen en buiten, zodat je deze ruimten nog beter kunt benutten.

Ik help je om je huiskamer, keuken of misschien wel slaapkamer door te laten vloeien naar buiten. Er zijn verschillende manieren om eenheid te creëren; denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een schuifpui. Of schakel mij in voor advies over het verbouwen/uitbouwen van je woning.

Ga je liever voor een minder grote aanpak?

Ook dat kan! Ik help je door middel van kleur en materiaalgebruik je interieur te verbinden met je tuin.

Bekijk Livaun