Welkom!

Mijn naam is Elian Mijnten.

In 2015 ben ik begonnen met het aanleggen en onderhouden van daken, tuinen en vijvers. Inmiddels zijn de werkzaamheden van Thuis in Huis en Tuin behoorlijk uitgebreid. Het is mijn passie om binnen en buiten met elkaar te verbinden zodat je altijd en overal kunt genieten.

Iedere klus is uniek waardoor ik altijd weer uitgedaagd word om nieuwe ideeën en creatieve oplossingen te bedenken. Het belangrijkste voor mij is om jou als klant te leren kennen. Welke wensen zijn er, wat vind je mooi of juist niet en welke dingen zijn belangrijk voor je. Maatwerk leveren dus, iets waar ik dagelijks met heel veel plezier aan werk!

Elian-mijnten
Marjella-Mijnten

Hey!

Ik ben Marjella Mijnten.

Passie voor interieur en wonen heb ik al van jongs af aan. Na mijn studie heb ik gewerkt als Interior Designer voor IKEA. Daar begon langzaam het idee van een eigen onderneming. Inmiddels werk ik sinds 2018 vanuit mijn eigen bedrijf Livaun.

Binnen Thuis in Huis en Tuin richt ik me niet alleen op huis, maar ook op tuin. Ik wil laten zien dat een ‘nieuw’ interieur niet altijd veel geld hoeft te kosten. Daarnaast vind ik dat een interieur ook gewoon lekker praktisch moet zijn. Voor mij is thuis een plek waar je samen met geliefden mooie herinneringen maakt, waar je jezelf kunt zijn, tot rust kunt komen en iedere dag weer denkt; wat woon ik toch fijn!